ͳ
С натискането на бутона "Приеми всички" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство, за да подобрим навигацията в сайта, да анализираме използването на сайта и да подпомагаме нашите маркетингови усилия.
Моля, изчакайте...
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Колонад иншурънс с по-достъпни условия и нов авангарден лимит в пакет Platinum по застраховка Помощ при пътуване в чужбина

Колонад иншурънс с по-достъпни условия и нов авангарден лимит в пакет Platinum по застраховка Помощ при пътуване в чужбина

Þ26 март 2024, 09:39
Ғ90

От днес, 21.03.2024г.  Колонад предложи актуализирани пакетни застраховки Помощ при пътуване в чужбина:

Пакет Silver е с лимит 30 000EUR за медицински разноски, 500EUR стоматологична помощ, покритие за издирване и спасяване с лимит 20 000EUR, загуба, кражба или повреда на багаж, загуба на лични документи, гражданска отговорност и други и други. Пакета предлага една по-достъпна и конкурентна цена за комплексното си покритие и е предназначен за широк кръг потребители.

Пакет Gold  с лимит 50 000EUR e подходящ и за близки и по-далечни дестинации. Пакета надгражда ниво Silver, като добавя под лимити при внезапно обостряня на хронично заболяване, продължаващо лечение в България, загуба или кражба на бизнес, електронно оборудване или бизнес документи.

За клиентите търсещи максимална защита, компанията предложи ВИП покритие – пакет Platinum с лимит от 1 000 000 EUR. Както и при другите пакети, покритията са комплексни, като в тях влизат Медицински разходи, Смърт и трайна загуба на работоспособност, дневни пари за болничен престой от злополука, загуба, кражба или повреда на личен багаж, лични и бизнес документи, бизнес електронно оборудване, отговорност към трети лица, прекъсване на пътуването, защита на дома по време на пътуването и други.

Променят се и лимитите по застраховка Отмяна на пътуване, които стават 20 000EUR за един застрахователен договор и 10 000EUR за едно застраховано лице. С това Колонад става един от застрахователите с най-високи лимити по стандартни условия.

adalize | MK1 v8.9.14 | RegNr. 18422 | webdesign Œ
â